- Vores hovedområde er IT Support, så har du en computer der ikke virker, en printer der ikke kan skrive ud eller måske et trådløst netværk der er ustabilt, så kontakt mELI på tel. 2277 3522, så finder vi en løsning. link Kontakt information

"Blog" (... Fordi at det er så meget andet)

Kraftig Lenovo PC med I7-2600 cpu!

16-09-2011
Kraftig Lenovo PC med I7-2600 cpu!

Vi har købt et mindre part super kraftige computere hjem, det drejer sig om Lenovo stationære PC'er med en i7-2600 CPU, 6gb ram og 1tb harddisk samt et 1,5gb nvidia grafikkort med CUDA kerner.
Maskinerne er særdeles velegnede til tunge regneopgaver, eksempelvis Photoshop, Video redigering eller tegning i CAD eller 3D programmer.

Der er flere udgaver, bl.a. Lidt mindre modeller med I7-870 CPU og 4gb ram, samt ATI grafikkort i stedet for. Mange spændende konfigurationsmuligheder.

Ring og hør nærmere omkring computerne :)

Stort udvalg af Lenovo bærbare og stationære

01-03-2011
Stort udvalg af Lenovo bærbare og stationære

Hvis du mangler en ny computer, så tag et kig på vores udvalg, på linket nedenfor kan du finde en liste over de computere vi lagerfører ligenu.

Se vores udvalg af Lenovo computere.

Nej, jeg gider ikke at sælge lort!

23-11-2010

Som overskriften antyder er jeg ved at være godt og grundigt træt af at se alt det LORT diverse små IT virksomheder forsøger at sælge til deres kunder.
Nej jeg gider ikke at sælge ting som Bullguard antivirus, jeg synes helt personligt at det er et af de værste antivirusprodukter på markedet, det er billigt, tungt og ligegyldigt! Til en privat forbruger uden de helt store behov, vil jeg til hver en tid anbefale et gratis antivirusprogram, eksempelvis AVG!

Jeg er ikke i tvivl om at man kan tjene nogen lette penge ved at sælge sådan et produkt, man har ingen support på programmet, det skal blot sælges, måske installeres, og derefter er de tjente penge tjent uden bekymringer - Skulle kunden få virus alligevel, så er det jo bare sådan det er.
I mELI går vi op i at sælge et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris, så kunden er tilfreds og produktet holder den forventede levetid uden bøvl. Derfor sælger vi primært Lenovo produkter, og helst af de "Gamle" IBM serier, det er kvalitetsprodukter hele vejen igennem.
Nej lort det gider vi ikke at sælge - Vi holder os til varer som vi kan stå inde for! Brug af reklamationsret/garanti oplever vi meget sjældent, det er sådan vi har det bedst.

Brug din fornuft, og undgå problemerne

15-11-2010

I hverdagen møder vi rigtig mange IT problemer, nogen større end andre, nogen selvforskyldte og nogen uundgåelige.
En meget typisk ting er dog VIRUS. Virus er et problem mange i deres tid som computerbruger kommer til at opleve, dog er der mange ting man kan gøre for at undgå det.
Først og fremmest må vi konkludere at der er stor forskel på hvem der er mest udsat for at få virus, den udsatte gruppe er oftest: Unge som henter ulovlige programmer, spil og porno. Den knap så udsatte gruppe er de som ikke er vokset op med internet/computer, men gerne vil bruge det og derfor har tendens til at være "Godtroende", den sidste gruppe er dem der bruger computeren rent arbejdsmæssigt og i minimal grad er udsatte.
Er man ung og med på moden med de nyeste ting på nettet er der god grund til at have et ordentligt antivirus program, det er ikke nødvendigvis prisen der bestemmer hvor godt et antivirus program er og min erfaring er at et gratis program som AVG er ganske rigeligt, det tager størstedelen af truslerne. De som alligevel kommer igennem er som oftest de viruser man selv aktivere, ved at klikke på noget man ikke burde.
Det er der fornuften burde træde ind - Er noget for godt til at være sandt, virker noget lige rigeligt suspekt? Så tænk to gange og undersøg emnet. Bliver du på facebook bedt om at hente et program for at vise en video, til trods for at det aldrig nogensinde tidligere har været nødvendigt, så tænk lige over om "OMG awesome video with you" er en video dine venner har lavet, eller om det kunne være en virus - Det skader ikke at spørge hvis man er i tvivl.
Den samme smule fornuft kan bruges når man bliver tilbudt at købe en fejlfri Porsche for 20.000€ til trods for at markedsværdien er 50.000€ - Det eneste krav er at man giver 5.000€ i forskud for at sælger er sikker på at du er seriøs - Bremsen i! Nej det sker ikke, internettet har gjort verden mindre og derfor sælges ting ikke til sådan en underpris til den første og bedste ... Og dog lige i et tilfælde, men umiddelbart uden forudbetaling!

Så længe man holder sig til den pæne side af computerverdenen, med lovlige programmer og hjemmesider der ikke tilbyder ulovlige kopier af spil og programmer - Så er man langt hen af vejen mod ikke at få virus eller andre problemer med sin computer.

Overskrift muh

21-10-2010

Indhold muh

mELI, nu med hjemmeside

20-10-2010
mELI, nu med hjemmeside

Den digitale tidsalder er tilsyneladende ikke overstået - I hvert fald har vi nu valgt at investere i en moderne hjemmeside, som vi siden hen kan fylde op med informationer om vores mange kompetencer - Det er da fantastisk!
Der satses hårdt på at få skrevet en masse informationer som de fleste ikke læser alligevel, og de som gør, kan grine lidt af.

Snejbjerg Mini Saab Museum

15-10-2010
Snejbjerg Mini Saab Museum

Snejbjerg Mini Saab Museum har fået en hjemmeside, se den på: www.smsm.dk
Hos Museet kan man se Saabs udvikling igennem tiden, i form af udstillede biler fra de forskellige årgange. Saab Museet tæller blandt andet en Saab 96 med totakts-motor, og flere af Saabs topudstyrede Aero modeller. Snejbjerg Mini Saab Museum er bestemt et besøg værd.

Brystklinikken.dk går live

08-08-2009
Brystklinikken.dk går live

Da alting ikke skal være så seriøst har mELI flere små projekter uden større formål.

hest

05-05-2009

møj gammel