- Vores hovedområde er IT Support, så har du en computer der ikke virker, en printer der ikke kan skrive ud eller måske et trådløst netværk der er ustabilt, så kontakt mELI på tel. 2277 3522, så finder vi en løsning. link Kontakt information

Produkter

Bærbar computer For tiden skifter mange den gamle stationære computer ud med en ny bærbar. Denne trend giver mange fordele i hjemmet, i kraft af at computeren ikke længere kun har en fast placering, men kan tages ud i haven, eller ind i stuen efter behov. Ligesom med de stationære computere beskæftiger vi os primært med IBM/Lenovo bærbare, af den simple årsag at kvaliteten er højere end de andre mærker på markedet. Med en bærbar computer fra Lenovo har du en stabil computer mange år ud i fremtiden.

Salg af computere Det kan vi også, vi tilstræber i så høj grad som muligt at finde en computer som rammer dine behov. Så hvad end du skal bruge en computer til grafisk krævende arbejde, eller blot til at søge informationer på internettet - Så kan vi finde en computer til dig. Vi beskæftiger os stort set udelukkende med IBM/Lenovo computere, da kvaliteten er høj på produkterne og de generelt er meget skalerbare.

Salg af tilbehør Skal computeren opgraderes? Skal du have ny printer, skærm, tastatur eller mus? Så er vi klar på at finde det rette produkt til dig, og hjælpe dig hele vejen, med montering og opsætning, så du ikke skal bekymre dig om at få delene til at fungere. Skal computeren opgraderes med flere RAM eller en større harddisk kan vi også klare den opgave.

IT Support En computer kan mange ting, ikke mindst drille. Hvad end det drejer sig om en printer der ikke vil udskrive, en computer der starter langsomt op, eller noget helt 3. Så er mELI altid klar på at hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med at få din computer i tip top stand, enten ved at du indleverer computeren til os, eller ved at vi kommer ud til dig.