- Vores hovedområde er IT Support, så har du en computer der ikke virker, en printer der ikke kan skrive ud eller måske et trådløst netværk der er ustabilt, så kontakt mELI på tel. 2277 3522, så finder vi en løsning. link Kontakt information

Referencer

mELI servicerer mange forskellige kunder. Det gælder sig eksempelvis private der ikke føler sig trygge ved at købe en computer på internettet eller i de "normale" butikker uden mulighed for personlig hjælp, eller private der blot har behov for kvaliciferet IT support i stedet for naboens søn som måske ødelægger mere end han laver.
Mindre virksomheder der ikke har resourcer til en intern IT mand, men samtidig ikke ønsker at det bare er de forskellige ansatte der forsøger at løse problemerne på bedste vis. mELI rykker ud til mange virksomheder af den type, hvor IT behovet i den grad findes, men kompetencerne ikke altid rækker til selv at finde løsningen på de problemer der måtte opstå.
Større virksomheder, med interne IT folk kan også have behov for hjælp engang imellem. Det kan være i ferie-/sygdomsperioder hvor virksomheden har svært ved selv at dække supporten. I forbindelse med messer kan det tit være en fordel at have en IT mand der kan tilkaldes, i tilfælde af problemer, uden at virksomhedens egen mand skal forlade sin arbejdsplads.

Derudover kan alle virksomheder i alle størrelser få brug for et godt tilbud på nyt hardware, programmering eller andre specifikke opgaver. mELI har stor erfaring med at lave både eksterne og interne hjemmesider (Eksempelvis Sharepoint) for virksomheder i alle størrelser, og kan tilbyde specialtilpassede CMS systemer hvis der er behov for dette, tilpassede løsninger letter arbejdsprocessen på hjemmesiden enormt, da webmasteren ikke skal kende til en komplet CMS pakke, men blot lære at bruge de funktioner der er behov for.
Mangler din virksomhed eller forening en webmaster kan vi også klare denne opgave - Alt efter behovet kan man med fordel vælge "kun" at have en webmaster, som tager sig af alle opdateringer og opgaver på hjemmesiden, eller selv have adgang til at lave små rettelser, og en webmaster til at tage sig af større opgaver. Fordelen ved at have en fast webmaster, er at webmasteren ofte har et bedre overblik, og bedre indsigt i at lave hjemmesider. Det ses ofte at hjemmesider, der bliver opdateret af folk uden viden indenfor området, ukritisk uploader store billeder, uden at beskære eller skalere billederne, at tekster flyver rundt på siden, ikke står på linje eller står med forskellige størrelser og skrifttyper i de samme afsnit.