- Vores hovedområde er IT Support, så har du en computer der ikke virker, en printer der ikke kan skrive ud eller måske et trådløst netværk der er ustabilt, så kontakt mELI på tel. 2277 3522, så finder vi en løsning. link Kontakt information

Tilbehør

For tiden skifter mange den gamle stationære computer ud med en ny bærbar. Denne trend giver mange fordele i hjemmet, i kraft af at computeren ikke længere kun har en fast placering, men kan tages ud i haven, eller ind i stuen efter behov. Ligesom med de stationære computere beskæftiger vi os primært med IBM/Lenovo bærbare, af den simple årsag at kvaliteten er højere end de andre mærker på markedet. Med en bærbar computer fra Lenovo har du en stabil computer mange år ud i fremtiden.

Når man skal købe bærbar computer er der mange faktore at forholde sig til, skal computeren bruges af børnene til spil, og hvilken slags spil? Eller skal computeren blot være en ekstra PC, der kan logge på internettet og søge informationer lejlighedsvis?

Når man har fastsat sine behov er det nemt for mELI finde frem til en bærbar computer der vil give dig større fleksibilitet i din hverdag.

Når du køber en computer ved mELI er du sikret en seriøst support, som gør hvad der er muligt for at din brugeroplevelse er i top. Hvis det er nødvendigt leverer vi computeren, opsat og efter dine krav, så den er klar fra det sekund du trykker på tænd knappen. Så skal du som bruger ikke selv tænke på hverken antivirus, installationsproblemer, driver kompatibilitet eller hvordan man nu kobler op til internettet, det hele er klaret for dig på forhånd.
Skulle der senere opstå problemer har du en fast kontaktperson du kan ringe til, som vil gøre sit for at få løst dit problem.