- Vores hovedområde er IT Support, så har du en computer der ikke virker, en printer der ikke kan skrive ud eller måske et trådløst netværk der er ustabilt, så kontakt mELI på tel. 2277 3522, så finder vi en løsning. link Kontakt information

Udvikling

Programmering, hjemmesider, internetløsninger, automatik og styring - Det er alt sammen noget mELI har stor erfaring med.
mELI har lavet hjemmesider til en række virksomheder, og i meget forskellige omfang, lige fra "online visitkort" til komplekse hjemmesider med specialdesignede CMS systemer. Hvad end behovet er, så kan mELI skabe en løsning der nemt, effektivt og hurtigt kan give din virksomhed en brugervenlig hjemmeside som knap nok kræver IT erfaring at holde opdateret. mELI tager udgangspunkt i brugeren, og bygger systemet op efter denne. Fordelen ved denne løsning er, at virksomheden har lettere ved at opdatere hjemmesiden, og derfor også får det gjort. Så nye projekter, tilbud og andet som er relevant for kunderne bliver vist frem.

Sharepoint løsninger, eller blot interne systemer har mELI meget stor erfaring med, og har leveret løsninger der har flere hundrede samtidige brugere, uden at det giver forstyrrelser eller lange ventetider for den enkelte. mELI har bl.a. stået for interne kørselssystemer, hvor alle medarbejdere taster deres kørsel ind, medarbejderens leder godkender kørslen, og derefter ryger det hele videre til HR afdelingen som tager sig af den endelige godkendelse, og sørger for at fordele pengene ud til medarbejderne.